Tietoa yrityksestämme

MRT-Viihde tarjoaa asiakkailleen viihdettä tilaisuuksiin. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi Dj-palvelu, bändi, trubaduuri, imitaattori, karaoke, äänitekniikka, valotekniikka, koulujen diskot, erilaisten tilaisuuksien järjestäminen yksityisille ja yrityksille.

Kaikki tapahtumaan liittyvä tuodaan paikalle ja kasataan valmiiksi ennen tilaisuuden alkua, sekä puretaan pois tilaisuuden päätyttyä. Kasaus- ja purkamisajat riippuvat tapahtumaan toimitetun laitteiston laajuudesta, mutta pääsääntöisesti kannattaa varata kasaamiselle ainakin 2h aikaa ennen tapahtuman alkua.

Tarjoamme asiakkaillemme valmiin viihdepaketin tilaisuuteen ammattitason laitteistolla ja laadukkaalla äänimiksauksella.

Toimittamaamme pakettiin sisältyy tilaisuudesta riippuen ääni- ja valotekniikka, Dj / juontaja, bändi, trubaduuri tai muu esiintyjä..

Karaokeen sisältyy aina levystö, äänentoistoon tarvittava laitteisto, langattomat mikrofonit, näytöt tai videotykki, karaokelistat, karaokelaput ja kynät. Sinun ei siis tarvitse murehtia mistään vaan voit nauttia täysin siemauksin valmiiksi järjestetystä tilaisuudestasi!

 
   
© 2019 MRT-Viihde