MRT-Viihde

Lyhyt historia MRT-Viihteestä

MRT-Viihde on vuonna 2003 perustettu 100% kotimainen ohjelmatoimisto. MRT-Viihde teki alkutaipaleellaan juhlia ja karaokea yksityisille sekä yrityksille. MRT-Viihde toimitti myös karaokea ja erilaisia esiintyjiä ravintoloille. MRT-Viihde on kasvanut vuosien varrella. Toimintamme kasvaa ja monipuolistuu edelleen vuosi vuodelta. Kuvat ovat vuodelta 2018.

Monipuolisuus, laatu ja turvallisuus

MRT-Viihteen tavoite on tehdä jokainen tapahtuma monipuolisesti ja laadukkaasti, sekä turvallisuus seikat huomioiden. Asiakkaidemme viihtyvyys, toiveiden toteuttaminen ja turvallisuus ovat meille tärkeitä asoita. Olemme järjestäneet yrityksemme historian aikana jo yli 1500 tapahtumaa!

Yhteistyötä TurKarRy:n kanssa

MRT-Viihde on tehnyt yhteistyötä Turengin Karaokeyhdistyksen kanssa jo yli 10 vuotta! MRT-Viihde ja Turengin Karaokeyhdistys on järjestänyt yhdessä tämän yli kymmenen vuoden aikana erilaisia ulkoilmatapahtumia karaoken merkeissä. TSL:n Janakkalan Opintojärjestö ry on ollut myös mukana yhteistyössä näissä hienoissa tapahtumissa. MRT-Viihde tuotti vuonna 2019 Turengin Karaokeyhdistykselle myös yhdistyksen 20-vuotis juhlalevyn.

Laitteisto

Laitteistojen hankinnoissa olemme pyrkineet aina laatuun. Laadukkaat laitteet toimivat hyvin, niillä on turvallista järjestää tapahtumia. Oikein huollettuina ne kestävät myös todella pitkään. Esimerkkejä käyttämistämme merkeistä: SHURE, JBL PRO (Harman), LEXICON, SOUNDGRAFT, MARTIN, CAMEO LIGHT, ADAM HALL, LASERWORLD, PANGOLIN LASER SYSTEMS, SHOWTEC, HK AUDIO, BOSE, YM.

Missä?

MRT-Viihteen toimipiste sijaitsee Lopen Launosissa. Esiintymis- ja ohjelmantoteutuspaikkoja on ollut ympäri etelä-Suomea. Karaokea on tällä hetkellä lauantaisin Tervakosken Jokki Pubissa. Yritysten ja yksityisten tilaisuuksia on edelleen ympäri etelä-Suomea kokoajan. Meidät tunnistaa tapahtumaan saapuessa vaatetuksessamme olevasta logosta, joka on yllä kuvassa.